0

Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos.
Paulownia Wood

Client:

Categorie:

Serviciu:

Produse eco si organice

Stupi din lemn de Paulownia

Stupul este cel mai important utilaj apicol ce are rol de adapost pentru familia de albine, de depozit al rezervelor de hrana, recolta si container pentru transportul albinelor.

Prin modul lor de construcție, stupii verticali valorifica felul de comportament al albinelor in conditii naturale si principiile ce stau la baza dezvoltarii si activitătii productive a familiei de albine. Aceste principii sunt: dezvoltarea pe verticala a familiilor de albine, depozitarea rezervelor de hrana (miere si pastura) deasupra zonei de crestere a puietului, extinderea in sus a suprafeței de depunere a oualor de catre matca.

Stupii verticali au ramele suprapuse in doua sau mai multe randuri, in interiorul aceleiasi cutii sau in corpuri etajate, pot avea deschiderea deasupra sau lateral iar ramele din interior pot fi asezate in pat rece (perpendiculare pe peretele urdinisului) sau in pat cald (paralele cu peretele urdinisului).

Despre stupii de Paulownia

Acest tip de stup permite marirea spatiului productiv datorita posibilitatii suprapunerii unui numar mai mare de corpuri si aplicarea unor variate combinatii legate de tehnica avansata de crestere si intretinere a albinelor cu scopul maririi productiei apicole.
Lemnul de Paulownia este adesea folosit in stupi, iar stupii foarte izolati si usori au dus la o productie mai mare de miere.

paulownialoader

PAULOWNIAWOOD.RO

Alte proiecte Paulownia

×